Er worden ongeveer acht exposities per jaar ingericht. Bij elke expositie tonen 3 รก 4 kunstenaars hun werken. De kunstenaars die in deze expositie hun werken tonen zijn:

Margaret Bakker

Margaret Bakker

Margaret Bakker was tot een aantal jaren geleden werkzaan als manager en coach in het hoger onderwijs.
Op jonge leeftijd was ze al aan het tekenen en schilderen. De laatste jaren steeds meer actief in de kunst, zowel als schilder alsook als galeriehouder.
Zij volgde lessen en workshops bij diverse kunstenaars. Zowel in de abstracte als in de realistische disciplines. Haar voorkeur gaat uit naar de abstracte schilderkunst, waar ze gebruik maakt van acrylverf en diverse materialen, zoals papier, karton, foto’s, leer, stof. Soms zijn de kleuren fel en stevig, soms ook rustig en ingehouden.

Tinka Schilperoort

Tinka Schilperoort

Tinka Schilperoort werkt in olieverf en laag voor laag komt haar werk tot leven. De koeien die zij schildert, hebben persoonlijkheid. Ze kijken je aan alsof ze iets tegen je willen zeggen. Door de omgeving weg te laten vormt de koe de essentie van het schilderij en wordt je aandacht getrokken naar de ogen van de en blijf je kijken naar alle details.

Karin Schoonwelle

Karin Schoonewelle

Een oude bekende in de galerie is Karin Schoonwelle. Dit keer toont ze haar mixed-media beelden, waaronder een aantal geisha’s. Deze langgerekte beelden maakt ze door een metalen constructie op een houten sokkel te bevestigen. Met klei, lood en aluminiumcement maakt ze de figuren en beschildert ze vervolgens met olieverf. Deze figuren vormen zo trotse en sterke vrouwen en mannen, die tegelijkertijd een zekere kwetsbaarheid hebben.

Didi Heij

Didi Heij

De geisha-schilderijen van Didi Heij vormen samen met deze beelden een prachtig geheel. Met aandacht en precisie geschilderd in olieverf.
.

Ineke van Loenen

Ineke van Loenen

Ook de beelden van Ineke van Loenen waren eerder in de galerie te zien. Zij gebruikt harde steensoorten die, eenmaal omgevormd tot beelden, zijdezacht ogen en voelen. In de beelden zie je strakke en precieze lijnen, met verrassingen als je verder kijkt. In deze expositie zijn haar kleine beelden (en een houten object) te zien. In een volgende periode toont ze haar grote beelden.