Er worden ongeveer acht exposities per jaar ingericht. Bij elke expositie tonen 3 รก 4 kunstenaars hun werken. De kunstenaars die in deze expositie hun werken tonen zijn:

Margaret Bakker

Margaret Bakker

Margaret Bakker was tot een aantal jaren geleden werkzaan als manager en coach in het hoger onderwijs.
Op jonge leeftijd was ze al aan het tekenen en schilderen. De laatste jaren steeds meer actief in de kunst, zowel als schilder alsook als galeriehouder.
Zij volgde lessen en workshops bij diverse kunstenaars. Zowel in de abstracte als in de realistische disciplines. Haar voorkeur gaat uit naar de abstracte schilderkunst, waar ze gebruik maakt van acrylverf en diverse materialen, zoals papier, karton, foto’s, leer, stof. Soms zijn de kleuren fel en stevig, soms ook rustig en ingehouden.

Wijnand de Groot

Wijnand de Groot

Woonachtig midden in het bos krijgt Wijnand zijn inspiratie om dieren te schilderen: een uil, een zwijn, herten, een hond.
Toegegeven , de inspiratie voor het schilderen van een zebra of olifant komt daar niet geheel vandaan…
Het schilderen is voor hem ook een uitlaatklep voor zijn werk in de psychiatrie, het geeft hem rust en de mogelijkheid pittige zaken te verwerken. Hij is vaak met verschillende werken tegelijk bezig. Laat een werk rusten, kijkt, en kijkt er nog eens naar, doet er weer wat aan, en gaat dan verder met een ander werk. Hij heeft de juiste stemming nodig.
Wijnand is autodidact, hij probeert graag uit, soms door schade en schande wijs geworden, haalt zijn kennis ook uit boeken en ervaringen van anderen. Hij gebruikt diverse materialen zoals potlood, acrylverf, airbrush, epoxy.
De paspoppen en hobbelpaardjes worden afgewerkt met epoxy met UV-bescherming, zodat ze ook buiten geplaatst kunnen worden.