Er worden ongeveer acht exposities per jaar ingericht. Bij elke expositie tonen 3 á 4 kunstenaars hun werken. De kunstenaars die in deze expositie hun werken tonen zijn:

Margaret Bakker

Margaret Bakker

Margaret Bakker was tot een aantal jaren geleden werkzaan als manager en coach in het hoger onderwijs.
Op jonge leeftijd was ze al aan het tekenen en schilderen. De laatste jaren steeds meer actief in de kunst, zowel als schilder alsook als galeriehouder.
Zij volgde lessen en workshops bij diverse kunstenaars. Zowel in de abstracte als in de realistische disciplines. Haar voorkeur gaat uit naar de abstracte schilderkunst, waar ze gebruik maakt van acrylverf en diverse materialen, zoals papier, karton, foto’s, leer, stof. Soms zijn de kleuren fel en stevig, soms ook rustig en ingehouden.

Ingrid Otte

Ingrid Otte

Ingrid Otte , Deurningen, creëert één geheel van fotofragmenten.
Deze fragmenten worden op verschillende manieren (ingezoomd of uitgezoomd) en in verschillend perspectief geplaatst. Zo blijft het werk boeiend om naar te kijken.
Ieder werk heeft een eigen thema en is opgebouwd uit vele fragmenten van foto’s. Deze foto’s zijn in het dagelijks leven gemaakt. In de expositie van galerie Zaay hangen de thema’s “Stad“en “Water”.
De fotofragmenten worden gedrukt op hoogwaardig papier en verwerkt achter een plexiglas plaat met een afmeting van 100 × 100cm.
Ieder thema heeft een gelimiteerde oplage van 67 stuks.

Arthur Batenburg

Arthur Batenburg

Arthur Batenburg, Apeldoorn.
Zijn reizen in het verre Afrika, maar ook naar het nabije Vlieland, leveren prachtige foto’s op van wilde dieren, vervallen gebouwen, zee, duin en luchten.
In deze expositie zijn de werken te bewonderen die Arthur heeft gemaakt op Mozambique. Oude historische gebouwen die in verval zijn geraakt vormen het thema voor zijn sfeervolle foto’s.

Cees de Wilde

Cees de Wilde

Cees de Wilde, Apeldoorn/Turkije.
Oude, soms vervallen schepen leveren kleurrijke foto’s. Door uitvergroting ontstaat een abstract geheel, waarin veel te ontdekken is.
In de galerie hangen foto’s van formaat 40 × 40 en ook 80 × 80.

Kunstenaarscollectief Het Wervelrad

Kunstenaarscollectief het Wervelrad

Kunstenaarscollectief “Het Wervelrad” bestaat uit een groep vrouwen uit het hele land. Regelmatig komen zij bij elkaar om elkaars werken te bekijken en te bespreken, maar vooral om elkaar te stimuleren.
Vaak werken ze aan hetzelfde thema. Toch heeft iedere kunstenaar haar eigen voorkeur voor materialen en vormgeving. Ieders handtekening is te herkennen in de objecten die zij maken.
Het formaat varieert van klein tot groot en er worden diverse materialen gebruikt, zoals papier, lood, koper, staal, hout, zilverdraad, plastic.

In Galerie Zaay tonen Riet Blok, Trees Caldenhoven, Gerda Roseboom, Anneletty Schumacher, Sabien Stel en Marianne van Zeeventer hun werken.